Gruppass

Multisport

Swimrun

Varje måndag under hela sommaren samlas vi och springer och simmar runt gerdsken i Alingsås. Detta pass är kostnadsfritt och om du vill ha frukost så är det bara att säga till dagen innan. Alla kan delta på dessa pass och vi ser till så att alla kan följa med hela turen runt Anmälan sker i våra evenemang på facebook. https://www.facebook.com/Balanserandehalsa

orca-ad0ms1fF8Hc-unsplash

Multisport

Svensk Klassiker

På Balanserande hälsa tänkte vi starta upp en Svensk Klassiker träning där du får möjlighet att få ett skräddarsytt träningsprogram för att antingen klara dig runt alla lopp eller t o m gör det på en viss tid. Om du har viljan så har vi kunskapen som krävs. Dessa träningspass görs i samband med Aresfysik och utöver ditt träningsschema så har vi även långpass 1 gång i veckan som du har fri tillgång till under ett helt år. 

todd-quackenbush-E9PJO_vL3E8-unsplash

Multisport

Funktionell Träning

Funktionell Träning passen är både för dig som vill komma igång med träningen men också för dig som vill pressa dig lite extra mycket. Vi springer i 40 minuter på trail stigar där du får en möjlighet att bekanta dig med rötter och mossa på ett helt nytt sätt. Löpningen sker i intervallform som varieras för varje vecka. Så det är med andra ord aldrig samma intervaller två veckor i rad. Detta gör att vi kan utveckla konditionen på ett helt annat sätt än vi brukar med vanliga långdistans löpningar. I passet ingår också 20 minuter styrka som alltid varierar i form och längd på styrkeintervall. Även här kommer du få bekanta dig med naturen på ett helt nytt sätt. 

Pris: 900 för en hel termin (16 veckor)

kenny-timmer-HEQ8k9XqERc-unsplash
Varukorg