PT

Gymträning

För dig som är intresserad av att öka i muskelmassa och/eller förbättra din teknik. Vid bokning av gymträning med Balanserande Hälsa behövs inget gymkort, du får istället ett privat träningstillfälle med vår egen träningsutrustning och PT i vår lokal på Göteborgsvägen 10 i Alingsås. Välkommen! Pris: 1200:- /tillfälle (bild på all utrustning? gärna i samma bild! Bättre med bild för alla vet inte vad allt heter liksom)

Konditionssport

Cykling: För dig som är intresserad av landsvägscykling, vill utmana dig själv och prestera bättre tävlingsmässigt. Under dessa pass kommer fokus ligga på VO2-max (syreupptagningsförmåga) istället för bestämda tidsintervaller. Vi utövar pulsträning och pratar cykelteknik. Välkommen! 

Löpning

Trail: Ett stort intresse hos oss på Balanserande Hälsa är trail-löpning! Följ med oss ut i skogen och stärk dina fotleder, knän och höfter samtidigt som du får njuta av en fantastisk utsikt! Vi guidar dig genom skogarna.

Multisport

Swimrun: I denna träningsvariant ingår både simning och löpning omlott, våtdräkt rekommenderas! Passar såväl nybörjare som erfarna.

Triathlon

Är du helt ny inom triahtlon-världen? Har du som mål att genomföra en Iron Man, eller vill du förbättra din tid till nästa? Oavsett vilket är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation, så får vi se vad vi på Balanserande Hälsa kan göra för dig. 

Varukorg